Şubat 16, 2005

Bize ait olamaz!

Bakın da gülün!

İşte bugün hurriyetim.com.tr'de çıkan bir haber:

------------------------------

İsveç’te, Türk ketçabından penis çıktı

Türk firması Affam Gıda’nın, İsveçli gıda kuruluşu Axfood için ürettiği Godegarden marka ketçabın içinden ‘penis’ çıktığı açıklandı. Üreticiler ketçap şişesinin içine yabancı cisim girmesinin mümkün olmadığını belirtiyor.

İsveç’in, Bollnas ve Soderhamn şehirleri arasındaki Rensjo kasabasında yaşayan Victoria Ed isimli bir kadın, bakkaldan satın aldığı ketçabın içinden insan penisi çıkınca polise başvurdu.
Ailesiyle birlikte ketçabı, yemeğe döküp bir miktar yedikten sonra olayın farkına vardıklarını belirten Victoria Ed, ‘Şişeyi açıp patates püresinin üzerine dökmeye başladık. Bir süre sonra şişenin ağzından önce deri parçası gözüktü arkasından penisin tamamı çıktı. Penisi görünce kustuk ve ben de hemen polise başvurdum’ dedi. Ailenin halen yaşadıkları olayın şokundan kurtulamadığı belirtilirken, penisin, ölen birinin vücudundan mı kesildiği ya da bir ameliyattan sonra mı alınıp şişeye konulduğu bilinmiyor.


Türkiye’de imal edilen ketçabı pazarlayan Axfood adlı firma yetkilileri olaydan büyük üzüntü duyduklarını, hemen Affam Gıda yeklileriyle irtibata geçerek açıklama isteneceğini söylediler. Firmanın ketçaplarının toplatıldığını belirten yetkililer, olayın Türk firması tarafından da araştırıldığını söylediler. Polis 5 cm uzunluğundaki penisin incelenmek üzere laboratuvara gönderildiğini bildirdi.

Ketçabı satın alan Victoria Ed’in 34 yaşındaki eşi Stefan Ed ve 12 yaşındaki kızı Madelene, bir daha ketçap yememe kararı aldıklarını söylediler.

Türkiye'nin önde gelen ketçap üreticileri, dolum esnasında ketçap şişesinin içine penis büyüklüğünde bir yabancı cismin girmesinin teknik açıdan mümkün olmadığını belirtiyorlar.


------------------------------

Durun daha bitmedi; işte kadayıfın kaymağı olacak okuyucu yorumu (noktasına dokunmadan):

kenan gorkem 15.02.2005 - 12:48
boyle sacmalik olmaz - neden isvec firmasi hemen ketcap'in turkiye'den geldigini acikliyor? onlar satiyorsa kalitesinden de kendileri sorumlu... ayrica turk erkeginin 5cm. lik penisi olmaz - hakaret icinde hakaret!

E ben ne diyeyim artık?

:)

------------------------------

update (17.02.05 / 21.04): Araştırmalar sonuçlanmış ve bu cismin penis değil, küf kütlesi olduğu anlaşılmış. Şişe ağzındaki alüminyum koruyucu yırtık kaldığı için oluşmuş. E bu durumda küfü sik sanan insanlara şunu diyesim geliyor: "Dervişin fikri neyse zikri odur."

Hiç yorum yok: